Abonnementen SEIZOEN 2017‐2018

Dit seizoen spelen we 6 eigen producties. U hebt de keuze uit 3 abonnementsformules. Ontdek ze hier !

 

PREMIEREABONNEMENT

€ 90 - 6 producties

 Incl. een drankje tijdens de pauze, een receptie met cava en hapjes na de voorstelling

gratis vestiaire en programma-boekje.

 

STANDAARDABONNEMENT 

€ 75  - 6 producties

U kiest voor vaste data of bevestigt telkens uw plaats per productie (geen vaste plaatsen). Niet geldig voor een première.

 

KORTING ABONNEMENT

Korting voor studenten en 60+ 

€ 65 - 6 producties

U kiest voor vaste data of bevestigt telkens uw plaats per productie (geen vaste plaatsen). Niet geldig voor een première.

 

De betaling van uw abonnement kan gebeuren door overschrijving op het rekeningnummer 
(IBAN: BE06 4145 1855 0922 BIC: KREDBEBB )  met vermelding van uw naam, abonnementsnummer, aantal en aard van het abonnement.

1. Gelieve het aantal naast uw keuzeabonnement in te vullen.

2. Welke plaatsen had u vorig seizoen ? Had u vorig seizoen geen abonnement, kies dan voor "Nieuw" en geef hier uw voorkeur op.

3. Wenst u andere plaatsen, gelieve dan hier uw voorkeur in te vullen. In de mate van het mogelijke houden wij rekening met uw aanvraag. Aandacht: abonnees die vorig seizoen reeds voor deze plaats(en) kozen krijgen voorrang. In de mate van het mogelijke houden wij rekening met uw aanvraag

5. Uw gegevens:

6. Geef hier de door u gekozen data op. Opgelet:data met (P) zijn enkel voor een premièreabonnement. Voor een gewoon abonnement kies een datum of "vrije data"

Indien u klaar bent, klik dan op verzenden. Wij kijken uw ingevoerde gegevens binnen binnen de 3 werkdagen na, en zullen u een e-mail sturen met het verzoek het totaalbedrag over te maken.

Noordteater respecteert uw privacy. Overeenkomstig de Wet op de Persoonlijke Levenssfeer dd. 08.12.1992 hebt u het recht op inzage en verwijdering van uw gegevens en dit op uw eerste verzoek. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven.

Gelieve dit invulveld leeg te laten. 

 Wil je een geprinte versie van het abonnementenformulier: je vindt het hier in pdf formaat.